Ontslag header

Social media & jobsearch

Wil je praktische hulp van social media expert?
Wil je de do's & dont's van LinkedIn leren kennen en toepassen?
Wil je actieve ondersteuning bij het regelen van netwerkgesprekken?
Zoek je een ingang bij potentiële werkgevers?

Von Faber Consult zet professionals in voor social media en jobsearch.
Social media expert Sonja en jobsearcher Tom helpen jou bij het vinden van een baan of nieuwe opdracht. Maatwerk en afgestemd op jouw vraag.


Social media

Sonja Evers is social media expert bij Von Faber Consult. Ze kent alle in- en outs van LinkedIn en weet hoe Facebook in te zetten bij het vinden van werk of een opdracht. Je krijgt individuele begeleiding afgestemd op jouw niveau en vraag. Met haar aanstekelijke enthousiasme helpt Sonja jou je online zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren en je netwerk te vergroten. Uiteraard met maar één doel: het vergroten van je kansen op een nieuwe baan of opdracht die aansluit bij je werkervaring & expertise.

‘Er is veel meer mogelijk met LinkedIn dan ik dacht. Ik begrijp nu ook hoeveel ik eraan kan hebben en hoe te gebruiken.’

 

Jobsearch

Tom Keet werkt als jobsearcher samen met Von Faber Consult. Hij heeft een groot en actief netwerk doordat hij al jaren werkzaam is in de uitzendbranche. Tom is sterk in het vinden van een ingang bij potentiële werkgevers. Hij biedt op basis van je vraag en ervaring actieve ondersteuning bij het vinden van een baan. Hij brengt je CV onder de aandacht van potentiële werkgevers, brengt je in contact met vacaturehouders, regelt stage- of werkervaringsplaats, etc. Pragmatisch, doelgericht en concreet. Een aanpakker die op innemende wijze op potentiële werk- en/of opdrachtgevers afstapt. En denkt en handelt vanuit mogelijkheden en kansen.

‘Heel fijn die praktische hulp van Tom om ingang te krijgen bij bedrijven. Hij is super actiegericht en dat helpt mij ook.’

Direct aan de slag?

Met deze download kun je zelf direct de eerste stappen maken

Gratis download